Vrouwen op hun best

kleur en kledingadvies

Petra van NoordOver Petra van Noord

Ik ben Petra van Noord, oprichter en eigenaar van Vrouwen op hun best. Ik ben auteur, kleur- en kledingconsulent en moeder van 3 fantastische dochters.

Ik help vrouwen met kleur en kleding om de beste versie van zichzelf zichtbaar te maken voor de buitenwereld.

Mijn visie is dat iedereen een prachtig mens is en er fantastisch uit kan zien, ongeacht je leeftijd, je kledingmaat en het saldo op je bankrekening.

Natuurlijk draait het om het innerlijk, om wie je bent, maar of je wilt of niet, mensen vormen zich een beeld van jou op basis van je uiterlijk.
Wanneer je jouw
unieke persoonlijkheid tot uitdrukking brengt in je kleurgebruik en je kledingstijl, dan 'klopt' het totaalplaatje, voel jij je goed en straal je zelfverzekerd uit wie je bent.

Passie voor creativiteit, kleur en kleding loopt als een rode draad door mij leven. Als kind knutselde ik kleertjes voor mijn barbies en poppen en als tiener maakte ik kleding voor mezelf. Voor mijn dochters naaide ik complete garderobes en in mijn tweedehands kinderkledingwinkel verkocht ik mijn zelfontworpen kinderkleding. Ik heb er altijd al van genoten om creatief bezig te zijn met kleding en het maken van mooie (kleur)combinaties. 

Ik heb diverse cursussen en opleidingen gevolgd op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, mode, kleur- en kledingstyling. Naarmate mijn eigenheid meer zichtbaar werd voor anderen in mijn eigen kledingstijl, kwamen er steeds meer vrouwen naar me toe die advies vroegen bij het ontdekken van hun eigen kleur- en kledingstijl.

Tegenwoordig doen mensen steeds meer zaken met mensen, het gaat om jou als persoon en niet (alleen) om wat je doet. Je bent in die zin dus je eigen visitekaartje. Het is daarom belangrijker dan ooit om aan 'de buitenkant' te laten zien wie je 'van binnen' bent.

Ik help je graag de beste versie van jezelf zichtbaar te maken voor anderen.

Deel dit bericht

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Niets om aan te trekken?

paperbackbookstanding 849x1126

   GRATIS e-book

cooltext1785093811