Vrouwen op hun best

kleur en kledingadvies

Wat leuk dat je te gast was bij Vrouwen op hun best! Ik zou het erg op prijs stellen als je jouw ervaring hier wilt delen met anderen.

Diana: Kleur- en stijladvies

Net een kleur en kleding advies van Petra gehad. Ik was al best goed bezig, maar Petra weet dan toch nog wel veel waardevolle tips te geven over kleur, maar ook soort kleding en hoe betere combinaties te maken. 

Ik ga nu toch wel met een andere kijk op kleding shoppen.

Dank je wel Petra, voor je advies, maar ook voor de gezellige, leerzame ochtend.


09/03/15
Sandra : Kleuranalyse

Een eye-opener! Ik zie nu welke kleuren mijn gezicht meer laten spreken, waarbij mijn ogen beter uitkomen. Gek genoeg zijn dat ook andere kleuren dan dat ik tot nu toe dacht. Petra leert je zien welke kleuren écht iets voor je doen. Met veel geduld en humor.

Ik kan het echt iedereen aanraden!


07/02/15
Tess: Kleuranalyse

Nooit gedacht dat kleur zo'n grote invloed heeft op mijn uitstraling. Ik was erg verrast en vond het erg leuk. Kijk nu heel anders naar kleren. Niet alleen of ik iets mooi vind maar vooral wat de kleur met mij doet. Petra is erg betrokken en ik vond het heel fijn dat er alle ruimte voor mijn eigen beleving en mening. Ik ging er heel vrolijk weg!


26/01/15
Iris: Kleuranalyse

Ik had al een keer een kleuradvies gehad maar dit was veel uitgebreider en ook heel erg leuk.

Petra neemt de tijd om van alles uit te proberen en het kaartje waarop de kleuren staan die bij je passen, is heel handig.

Het was zeer de moeite waard. Ik heb echt zin om ermee aan de gang te gaan. Nu nog m'n kledingkast opruimen....

Gelukkig heeft Petra daar ook tips voor.


21/02/15
Gerry: Kleuranalyse

Ik heb een heerlijke middag bij Petra gehad.

Ik houd van veel kleur en dat kwam er (gelukkig) ook wel uit. Talloze doeken werden om mij heen gedrapeerd en we waren het meestal met elkaar eens welke doek het mooist stond. Leuk!

Er kwamen zelfs kleuren uit waar ik nog helemaal nooit aan had gedacht. Dus als ik met een zilverkleurig kleedje met parelketting aan kom zetten? Juist!

Dank je wel Petra voor "het warme bad".


06/03/15
Ingrid: Kleur- en stijladvies

Ik sluit me volledig aan bij onderstaande reviews. Petra is een warm en prettig mens, waar je je snel bij op je gemak voelt. Extra prettig in de setting van kleuranalyse en stijladvies. Zij laat je in je waarde en is echt op zoek naar wat voor jou werkt. Verdoezelen wat je je minder goede punten vindt, en de juiste aandacht leggen op de goede punten. Verdoezelen is niet hetzelfde als je verstoppen in wijde lappen. Wat wel? Dat hangt weer van je type en eigen lichaam af. Doe het kledingstijladvies en je weet wat werkt voor jou. Dank Petra! Ik ga graag nog een keer met je shoppen om het advies in de praktijk te brengen.


10/11/14
Anouschka: Kleuranalyse

Heerlijk ontspannen bij het genot van een kopje koffie samen ontdekken wat het beste qua kleur bij mij past. In een ontspannen sfeer weer nieuwe dingen ontdekt. Nu op zoek in mijn kledingkast naar welke combinaties ik nog meer dan anders kan maken, welke kleding ik kan gaan ruilen en welke ik nog moet aanschaffen ;-) Dank je Petra


05/03/15
Esther: Kleuranalyse

Wat ontzettend leuk om te zien wat kleuren met je doen! Petra neemt op een heel ontspannen en gezellige wijze de tijd om samen met je te zoeken naar de kleuren die jou laten stralen, echt bijzonder om te zien wat kleuren met je doen. Petra kijkt echt heel goed naar jou als persoon, naar jouw ogen, haarkleur, huid en je wordt achter elkaar 'omlegt' door de meest verschillende kleuren doeken. Ik heb veel aan de adviezen! Ik kijk weer opnieuw naar mijn kleren en in welke kleurencombinaties ik ze kan dragen. En als ik het niet meer weet, kijk ik op het bijgevoegde kaartje, superhandig!


22/02/15
Ilse: Kleuranalyse

Zeer leuke ochtend gehad met zinnige tips!

zie ook mijn blog "Waar een kleurenanalyse niet goed voor is..."


23/05/15
Evalien: Kleur- en stijladvies

Dank je wel Petra voor je kleur en kledingadviezen en je positieve inbreng.

Je hebt me laten zien dat zwart niet alleen de kleur is (of juist helemaal niet) als je een maatje meer hebt maar dat de juiste kleur accenten bij mij naar boven haalt die ik zelf niet kende.

Tevens heb je me met je kleding adviezen nieuwe inzichten gegeven in wat flatterend werkt met een grotere maat

Heb weer helemaal zin om mezelf weer te laten zien en juist niet te verstoppen

Dank je wel en ik wil zeer zeker verder advies van je hebben.


05/11/14
Marieke: Kleuranalyse

Wat een leuke ochtend heb ik gehad. Petra weet duidelijk waar ze mee bezig is en met talloze doeken om me heen, hielp ze me zien welke kleuren me opfleuren en welke me juist naar beneden halen. Je leert er echt oog voor krijgen. Wat ik ook fijn vond is dat ze mij als vertrekpunt nam. Door de vragen die ze vooraf stelt denk je op een nieuwe manier over jezelf en je manier van kleden na en dat heeft ook iets verrassends. Ik heb niet gekozen voor kledingadviezen passend bij je figuur en smaak, maar als je wilt is ook dat bij haar mogelijk. Wie weet nog in de toekomst, want ik vond haar heel respectvol en prettig in hoe ze als mens is. Ze helpt je echt het beste in jezelf omhoog te halen. Een paar dagen later belde ze me nog dat bij een specifieke winkel precies mijn kleuren hingen, wat een betrokkenheid. Top!

Petra: enorm bedankt voor de gezellige en ontspannen ochtend. Ik voel me opnieuw geïnspireerd!


07/11/14
Lucia: Kleuranalyse

Als maar matig in kleding geïnteresseerde, werd ik, mede door de aanbevelingen die ik in de wandelgangen oppikte, steeds nieuwsgieriger naar het kleurenadvies.

Het is mij goed bevallen. Petra doet het erg leuk en deskundig en ik vond het heel leerzaam. Ik ben van nature lui met kleding, sjaals, sieraden. Werken met ton-sur-ton zou voor mij al een hele revolutie zijn.

Ik ga vast wat met de adviezen doen....


12/02/15
Catrien: Kleuranalyse

Ik heb met Petra een heel leerzame en gezellige ochtend doorgebracht al zoekende naar de juiste kleuren voor mij. Voor een deel bevestiging van wat ik al uit een eerder kleuradvies wist, maar met meer nuances en uitleg. Ik zal er daarom nu veel meer mee kunnen dan met het vorige advies! Bovendien heb ik een zetje gekregen om weer wat meer mijn best te doen om er (nog) leuker uit te zien en ik hoop ook wat vaker spannender combinaties te gaan maken en niet alleen te blijven hangen in het ton-sur-ton. Kortom, advies halen bij Petra is een aanrader!


03/02/15
Hanny: Kleuranalyse

Bedankt Petra! Het was gezellig en wat doen kleuren veel! Dat kon ik nou eens echt "aan den lijve" ondervinden. Voor mij persoonlijk riep het ook weer wakker dat ik vroeger (23-30 jaar geleden, hoe oud!) veel meer aandacht aan kleren besteedde en het toen eigenlijk heel leuk vond. Kortom je hebt met jouw inspirerende begeleiding voor mij een aanzet gegeven om met nieuwe ogen te kijken naar mijn eigen klerenkast. Ik ben meteen op zoek gegaan naar een vergeten jas op zolder........


31/01/15
Benina: Kleuranalyse

Op een gezellige, leuke en leerzame manier meer te weten komen over wat wel en niet bij je past. Dat helpt!!


16/04/15
Agnes: Kleur- en stijladvies

Petra geeft op een hele prettige manier een kleur- en stijladvies. Ze weet waar ze het over heeft en kon heel goed aansluiten bij waar het voor mij om ging.

Ik voelde me helemaal begrepen en kreeg een professioneel advies van haar. Hierdoor heb ik nu een goede richtlijn bij het kopen van mijn kleding, iets waar ik echt naar op zoek was. En het mooie vind ik ook, dat het niet bij dit eenmalig advies hoeft te blijven. Als ik nog wat tips van haar wil, kan ik haar mailen of nogmaals een afspraak maken voor een vervolggesprek. Kortom; voor mij was het een geslaagde middag.


20/10/14
Nel: Kleuranalyse

Petra en ik waren het er meestal over eens of een kleur bij mij paste of niet. En er zijn veel kleuren! Bijzonder vond ik de invloed van de oogkleur op het geheel, daar heb ik nooit zo bij stilgestaan. Heb goede tips gekregen van Petra en kan daar zeker iets mee. Dank je wel!


28/01/15
Carolien: Kleur- en stijladvies

Gezellig en ontspannen kreeg ik kleur- en kledingadvies van Petra. Geïnspireerd ging ik gisteren naar huis. Dank je Petra!


25/02/15
 
Powered by Phoca Guestbook

Voeg een bericht toe
 


Niets om aan te trekken?

paperbackbookstanding 849x1126

   GRATIS e-book

cooltext1785093811

bewerkt6465

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem contact op met Petra van Noord

06-27325371 

of stuur een e-mail naar info@vrouwenophunbest.nl