Vrouwen op hun best

kleur en kledingadvies

Wat leuk dat je te gast was bij Vrouwen op hun best! Ik zou het erg op prijs stellen als je jouw ervaring hier wilt delen met anderen.

Leoniek: Vip analyse

Wat een superdag en met een geweldig resultaat! Het VIP pakket was echt verwennerij en dan ook nog met blijvende kennis voor de toekomst.

In plaats van de verwachte 90 procent doe ik maar 10 procent van mijn garderobe weg en ik heb heel weinig nodig.

Vandaag voor 2 Euro een perfect shirtje bij de Hema gescoord. Een goed begin, dit gaat me heel veel geld besparen.

Ik zou het iedereen aanraden. Petra is top!


03/03/17
Ronel: VIP pakket

Ik heb onze sessie als heel inspirerend ervaren.
Ik twijfelde vooraf of mijn kledingkeuze past bij mijn figuurtype.
Door de sessie heb ik (beter) inzicht gekregen welke kleding bij mijn figuur past. 
Qua kleuren zat ik al behoorlijk goed.

Ik vond vooral ook het tweede gedeelte; het doorpassen van mijn kleding en het maken van setjes erg leuk en leerzaam.

Ik draag nu allerlei nieuwe setjes.  De foto's heb ik op A4 formaat uitgeprint en in mijn map gedaan.

Je sluit aan bij de vraagsteller. Je ben deskundig, enthousiast en zorgvuldig.  Ik denk dat je aanpak voor heel veel mensen geschikt is.

Bedankt voor deze positieve stimulans!


07/03/17
Renée: Workshop de beste versie van jezelf
Bedankt voor de gastvrije ontvangst zaterdag! Ik heb een heel gezellige middag gehad. 
Veel geleerd over de kleuren die bij me passen en ik denk dat ik in het vervolg ook een stuk bewuster ga kijken naar de kledingadviezen die je gaf voor het leggen van accenten, het combineren etc. Daar ben ik zeker nog niet in uitgeleerd.
Ik zal jouw naam de komende maanden zeker aanbevelen aan mensen in mijn omgeving. 
Het was erg leuk je te ontmoeten.

20/02/17
Ronel : Workshop de beste versie van jezelf

Afgelopen zaterdag heb ik de leuke, inspirerende workshop 'De beste versie van jezelf' gevolgd.

Het was een kleurrijk geheel.

Ik vond het zo leuk dat ik met heb aangemeld voor het VIP arrangement kleding en stijl advies!


06/02/17
Trudy: Workshop de beste versie van jezelf

Afgelopen donderdag met 6 vrouwen van 10.00 tot 16.00 uur voor een sessie bij Petra geweest. Ik had niet eerder van haar gehoord en me ook niet vooraf verdiept in de website. Ik ging dus volledig blank deze sessie in.

Ik ontving heel veel informatie over kleding, kleur, figuurtypes, do's en don'ts gehad in een heel plezierige setting. Ik had al wel eens een typebepaling gedaan, maar het systeem dat Petra gebruikt is veel uitgebreider.

Ik heb op mijn verlanglijstje staan voor volgend jaar: een VIP sessie met kledingkast opruiming.

Petra is een fijn persoon. No nonsens, geen verspilling. Heus niet alleen maar nieuwe dingen kopen. Ruilen, Marktplaats alles biedt leuke mogelijkheden. En als je eenmaal weet welk figuurtype je bent en wat je kleurpalet is, is het een eitje om de goede dingen te kiezen. Dat alleen is al pure winst.


11/12/16
Ingrid: Kledingkast sessie

Kastsessie met Petra.

Van de week weer een kastsessie met Petra gedaan. Briljant! Ken je dat, dat je kast in de loop van de tijd onoverzichtelijk wordt, en je geen overzicht meer hebt over wat er in hangt? En dan denkt dat je niets leuks hebt om aan te trekken? Vol kledingstukken waarvan ik zelf vooraf dacht: die moet maar weg, want: te kort, verkeerde kleur, te koud etc. Met Petra een heel gezellige sessie gehad waar in zij allerlei voor mij volstrekt onverwachte combinaties uit de kast trok ;-)  Inclusief die te korte, want daar krijg je weel handige tips voor, hoe dat toch goed kan werken in een andere combinatie.
Van deze setjes hebben we foto's gemaakt als geheugensteuntje. Heel fijn, ik heb ze nu met 9 tegelijk op een pagina afgedrukt, echt handig om ze bij de hand te hebben. En in de kast hangen dingen nu weer netjes op soort bij elkaar. Ze geeft ook nog een paar handige tips om het nog overzichtelijker te houden. Aan het einde van de sessie is duidelijk: jeetje wat heb ik een hoop leuks om aan te trekken. Daar word je echt heel blij en vrolijk van. Ook weer iedere keer als je de foto's terugziet. De eerste aangetrokken combi leverde al direct een hoop complimenten op. Ook altijd fijn toch? Dank Petra!  Echt top!


20/10/16
Wilma: VIP pakket kleur- en kledingadvies

Het is heel fijn om te zien wat kleur met je doet en dat je er geweldig van opknapt als je de juiste kleuren draagt en combineert.

Daarnaast heb ik het als erg inzichtgevend ervaren om mijn figuur eens anders te bekijken, wat zijn de pluspunten en hoe kan je die benutten?

Maar ook : hoe leg ik een andere aandacht en wat moet ik vooral niet doen!

En dan de kast door : verrassende combinaties maken met de spullen die je al hebt, een ander beeld, nieuwe inzichten.

Ik vond het top!


07/10/16
Marry : VIP pakket kleur- en kledingadvies

Op een warme zomerdag stond Petra voor de deur voor een VIP kledingstijladvies. Na kennis gemaakt te hebben, begonnen we met het kleuradvies. Ik had al weleens een seizoenen kleurtest gehad, maar het 78 kleurenadvies is veel uitgebreider en was toch nog verrassend.

Daarna werden mijn maten gemeten en mijn lichaamsvorm bepaald en gaf Petra advies hoe ik mijn sterke punten kan benadrukken, zodat mijn lichaam meer in balans is. Zelfs mijn gezicht werd gemeten om te bepalen welke gezichtsvorm ik heb. Na het invullen van een vragenlijst kwam mijn persoonlijke stijltype naar voren.

Van de diverse adviezen gaf Petra me handige kleine kaartjes om mee te kunnen nemen tijdens het winkelen.

Daarna volgde de kastsessie, wat ik toen ik boekte wel spannend vond, maar doordat Petra zo spontaan is, heel leuk en leerzaam was. Ik zag waarom er kleding (vrijwel) ongedragen in de kast is blijven hangen en hoe ik sommige daarvan in combinatie met andere items wel ga dragen. Zelfs kleding die al goed stond, wist ze nog te perfectioneren met een kleine aanpassing, door er bijvoorbeeld een andere ketting of jasje op te dragen.

Petra gaf me een echt VIP gevoel en versterkte mijn zelfvertrouwen; een dag waar ik met veel plezier aan terugdenk en met adviezen die de aanschaf van nieuwe kleding makkelijker maakt.


07/10/16
Gerardine: Kleur- en stijladvies

Petra heeft op een heel fijne, aardige manier ons laten zien wat qua stijl en kleur bij ons past. Ik ben erg enthousiast geworden om andere kleuren te proberen. ik heb na een periode van dieet mijn streefgewicht behaald en ben op zoek gegaan naar nieuwe kleding. ik sla nu delen van rekken gewoon over in de kledingwinkel omdat ik weet dat ik dat niet hoef te hebben. dat scheelt tijd en energie. Ongelooflijk dat je met zoveel meer plezier gaat winkelen (al helpt het ook enorm als je 2 maten kleiner hebt!!)

dank je wel Petra, zowel je kleuradvies als vervolgens je stijladvies heeft me erg geholpen!


11/05/16
Gerry: Personal shoppen

Wat heb ik een geweldige adviezen gekregen van Petra. Vanmiddag gezellig samen met haar een groot gedeelte voor mijn nieuwe garderobe gekocht omdat ik nogal ben afgevallen dus een andere stijl kan gaan dragen. Wennen maar nu ook erg leuk! Nu nog op zoek naar wat bijpassende broeken en topjes en ik ben helemaal blij. Dan kan ik weer lekker combineren met hulp van Petra haar programma: 31 dagen...... Nogmaals dank lieve Petra!


27/04/16
Teunice: Stijlanalyse

Ben blij (naast de kleur-analyse die ik al eerder heb gehad) nu ook de stijl-analyse gedaan te hebben!
Niet dat er grote veranderingen voor mij nodig waren, maar veelal een bevestiging en daarbij nog extra (leuke) tips!
Dit vergeet ik niet meer bij het kopen van nieuwe kleding ;-)


27/03/16
Lydia: Workshop kleur
De kleurenworkshop die je hebt gegeven op de verjaardag van mijn moeder vonden we allemaal heel leuk.
Erg leuk ook dat de mannen er enthousiast gebruik van maakten.  
Kortom, zeer geslaagd en ook zeker geschikt voor mannen! 
Nogmaals dank!

03/08/16
Ria: Stijlanalyse

Het was een gezellige en leerzame ochtend, leuk om nieuwe dingen te ontdekken, en soms ook bevestiging  te krijgen. nu kan ik met zekerheid kleding kopen! dus lekker shoppen;) bedankt! !


24/03/16
Pauline Böckling: Met 13 kledingstukken, 31 dagen fantastisch gekleed

Beste Petra,

Wat een super programma, '31 Dagen Anders Gekleed': elke dag een reeks superhandige tips in mijn mailbox, waar iedere vrouw direct mee aan de slag kan.

Ik ben geen nieuwkomer op het vlak van kleur en kleding, maar jouw dagelijkse mails zetten meteen aan tot actie om allereerst een goeie basisset samen te stellen. Ik kijk al uit naar mijn dagelijkse creatieve prikkel om de verschillende varianten uit te proberen.

Hoezo, niets om aan te trekken...??

Dank voor de nieuwe inspiratie!


08/03/16
Truus: Workshop de beste versie van jezelf

Een leuke, ontspannende en leerzame dag gehad bij Petra en haar assistente Ingrid. De volgende dag liep ik al bij toeval tegen een leuke trui aan in "mijn" kleur, dus die kon ik niet laten hangen. Nu de rest van mijn garderobe nog vervangen in de goede kleuren! Petra en Ingrid, bedankt voor de goede tips.


12/12/15
Lorienne: Workshop de beste versie van jezelf
Beste Petra,
De workshop heb ik als zeer verrijkend ervaren.
In je workshop laat je zien dat elke vrouw mooi kan zijn en zich mooi kan voelen wat hun maat, lengte of gewicht ook is.
Je hebt een positieve, rustige en betrokken uitstraling waardoor je de groep vrouwen zich op hun gemak laat voelen! Dit is erg belangrijk aangezien
onderwerpen als kleding, maat, lengte en vooral gewicht gevoelige onderwerpen kunnen zijn.
Ik vond je workshop zeer verrijkend. Het geleerde zal ik dan ook in de praktijk toepassen!!
Jouw workshop is zeker aan te raden aan andere vrouwen!!
Bedankt voor de Eye openers!

17/11/15
Ike: Workshop de beste versie van jezelf

Deze workshop was een ontspanningsmoment voor mij. Bezig zijn met vrouwen en vrouwen dingen, brengt veel humor onder elkaar.
De persoonlijke aandacht van Petra is prettig. Ik heb geleerd welke stoffen bij mij het beste staan en waarom. Alle tips en trucs zijn direct te gebruiken!


17/11/15
Joke: Workshop de beste versie van jezelf

Ik geniet nog na van een inspirerende dag. Heb het fijn gevonden om zo met en over mijzelf bezig te zijn. Er zijn bruikbare ideeën uitgekomen die ik meteen heb toegepast n.l een jurk gebruikt als top en daar een rok bij aangetrokken. Mijn taille gaat wat meer aandacht krijgen bij het kopen van nieuwe kleding. Met de foto's ben ik erg blij. Wat een klein beetje make-up al een verschil kan maken. Kortom ik heb er van genoten!


17/11/15
Sandra: Workshop de beste versie van jezelf

Ik heb een hele leuke dag gehad met een groepje fantastische vrouwen. Ik heb geleerd wat de beste kledingstijl is met mijn figuur en welke kleuren mij er het beste laten uitzien. Verrassend hoe anders je gezicht eruit ziet als je de goede kleuren kiest! Ook de tips voor make-up en het dragen van je kleding waren simpel, maar heel effectief. Ondanks dat je met een groep bent krijgt iedereen persoonlijk aandacht. De sfeer was heel ongedwongen en het was leuk elkaar feedback te geven op alle positieve veranderingen. Lekker een dagje voor jezelf, een echte aanrader!


17/11/15
Wilma: Stijlanalyse

Wat een goed en genuanceerd advies ! Petra heeft oog voor detail en voor de vrouw in haar totaliteit.

Haar advies is maatwerk, door haar inzicht en haar persoonlijkheid.

Dank voor deze nieuwe inzichten!


30/01/15
 
Powered by Phoca Guestbook

Voeg een bericht toe
 


Niets om aan te trekken?

paperbackbookstanding 849x1126

   GRATIS e-book

cooltext1785093811

bewerkt6465

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem contact op met Petra van Noord

06-27325371 

of stuur een e-mail naar info@vrouwenophunbest.nl