Vrouwen op hun best

kleur en kledingadvies

Een buikje wegwerken, hoe doe je dat?

  • bhs1. Koop een goede beha die je borsten naar voren duwt en omhoog houdt. Ben je zwaar, kies dan echt voor een goede stevige beha. Als je borsten eenmaal op de juiste hoogte zitten (en daar blijven) lijkt je buik al een stuk minder aanwezig.
  • shapewear2. Draag ondergoed welke je buik platter maakt. Shapewear slips met een hoge taille zorgen ervoor dat de buik platter lijkt onder je kleding. Het zorgt er ook voor dat je kleding mooier valt en je geen rolletjes door je kleding heen ziet.
  • 3.Je kleding valt of staat met een goede basis: je ondergoed. Kleding staat veel beter wanneer het ondergoed passend is. En dan bedoel ik niet te strak, maar wel met voldoende ondersteuning.
  • 4. Wanneer het slankste gedeelteniet je taille is maar direct onder je borsten zit, kun je daar heel goed de nadruk op leggen. Combineer een empire tuniek met een strakke jeans voor een hip resultaat! En het zorgt ervoor dat je buikje minder zichtbaar zal zijn.
  • print5. Grote prints laten een buikje verdwijnen als sneeuw voor de zon. Gecombineerd met een jeans met uitlopende pijpen, geeft dit een mooie balans. Zorg er wel voor dat de grootte van de prints kloppen bij de grootte van je figuur (lengte en breedte). Hoe groter en langer je bent, hoe groter de prints kunnen zijn.
  • 6. Vermijd (te) strakke T-shirts en ga voor T-shirts die wat ruimer vallen op de buik, die plooien hebben of een grote print. En een halslijn met een waterval effect kan ook de aandacht afleiden van de buik, ook een goed idee. Of een shirt met een klein elastiekje aan de onderkant, waardoor het shirt een beetje bloest en minder strak toont.
  • 7. Leg de nadruk op je beste punten. Heb jij wellicht prachtige ogen die stralen? Of een mooie bos met haar of mooie volle lippen? En hoe zit het met je benen en enkels, kan daar wellicht de nadruk naar toe? Draag dan rokjes en gekleurde schoenen die de aandacht naar je kuiten en enkels trekken. Pas je make-up aan bij je ogen en laat die nog meer stralen. Gebruik de kleuren van de make-up die bij je kleurenanalyse is aangebracht, hierdoor gaan je ogen nog meer stralen! En heb je wellicht een mooie huid bij een decolleté? Draag dan shirts die dat mooie deel laten zien en accentueer je huid nog eens extra met een mooi collier.

Wat zijn jouw pluspunten en hoe laat je ze zien? Ik lees het graag in het reactieveld hieronder. 

Wil je meer kledingstijltips?

FacebookVolg Vrouwen op hun best op Facebook: http://on.fb.me/1rTlVdD

 

 
 

Deel dit bericht

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Niets om aan te trekken?

paperbackbookstanding 849x1126

   GRATIS e-book

cooltext1785093811

Petra6692

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem contact op met Petra van Noord

06-27325371 

of stuur een e-mail naar info@vrouwenophunbest.nl