Vrouwen op hun best

kleur en kledingadvies

Ondanks dat deze dames een gemiddelde leeftijd van 80 (!) hebben, geven ze je een ander gevoel van ouderdom. Ze voelen zich geen oude mensen, ze laten allemaal op hun eigen manier zien dat je er fantastisch uit kunt zien op elke leeftijd.

Het zijn modeliefhebbers met een eigen, unieke stijl. Misschien vind je het wat te excentriek of over de top? Over smaak valt niet te twisten. Waar ik bewondering voor heb is de manier waarop deze vrouwen in het leven staan en hoe ze zichzelf kunnen zijn in hun stijl en uitstraling.

Ze geven ons hiermee een aantal belangrijke lessen mee over stijl én over het leven:

 1. Iedere dag is een nieuwe kans, ongeacht de leeftijd die je hebt.
  Het leven is niet altijd even makkelijk, geniet van wat er is en maak er het beste van onder alle omstandigheden. We kunnen veel leren van het plezier waarmee deze dames door het leven gaan. 
 2. Ouder worden grijs en saai zijn
  Ouder worden hoeft niet te betekenen dat je naar de achtergrond verdwijnt en achter de geraniums komt te zitten. Je kunt je goed voelen én er goed uitzien én leuke dingen doen.
 3. Durf te kiezen voor een eigen stijl
  Laat je niet leiden door wat anderen vinden of wat er bij je leeftijd zou passen. Heb de moed om te kiezen voor wat jij mooi vindt en waar jij je goed in voelt, dat geeft je eigenheid en flair én het houd je jong.
 4. Met geld kun je geen stijl kopen
  Je hoeft geen dure merkkleding te kopen om er mooi uit te zien. Deze vrouwen kopen vooral in tweedehands winkels. Het is een uitdaging voor hen om er voor weinig geld op en top uit te zien. 
 5. Durf voor kleur te kiezen
  Kleur geeft flair aan je kleding. Kies de ‘juiste’ kleuren, die passen bij je huid, je haar en je ogen. Deze kleuren laten je er gezond uitzien en zorgen voor een totaalbeeld dat straalt. Kleuren die niet bij je natuurlijke kleuren passen kunnen rimpels en oneffenheden accentueren, je huid een ongezonde en vermoeide uitstraling geven en je haren en ogen kunnen er dof en mat uitzien.
 6. Je hebt geen plastische chirurgie nodig om er goed uit te zien
 7. Stijl = uniciteit
  Combineer verschillende stijlen, verschillende kleuren en verschillende stoffen tot jouw individuele stijl.
 8. Laat zien wie je bent
  Het doel van de uitstraling is niet om er jonger uit te zien. Deze vrouwen willen in hun kledingstijl laten zien wie ze zijn. ‘Er zit geen leeftijdsgrens aan mode, als je er goed uit ziet, zie je er goed uit’, aldus één van de stijlvolle dames.

 

Op deze manier verheug ik me er op om ouder te worden!

En jij? Wat vind jij van deze dames en hoe wil jij ouder worden?
Deel je reactie in het commentaarveld hieronder.

 

 
 

Deel dit bericht

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Niets om aan te trekken?

paperbackbookstanding 849x1126

   GRATIS e-book

cooltext1785093811

Petra6692

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem contact op met Petra van Noord

06-27325371 

of stuur een e-mail naar info@vrouwenophunbest.nl